Logo

DESPRE NOI
SERVICII
MARCI

CONCEPT ECO
NOUTATI
CATALOAGECONTACT

ISO
Romana / English 


ALEGE CULOAREA
PRODUSELOR

INVIZIBIL

ALEGE CATEGORIA
DE PRODUSE


Servicii

 

SELECTIA PRODUSELOR
Acordam o atentie speciala selectiei de obiecte respectand valorile brandului si oferim cele mai eficiente solutii, prin optimizarea raportului dintre costuri, termene si nivel de calitate.

Obiecte de catalog
Furnizam de la partenerii cu traditie produse din stocuri disponibile in Europa: Olanda, Germania, Italia, Polonia, Franta, Ungaria, Cehia, pentru asigurarea celor mai rapide termene de livrare, atat pentru evenimente cu public restrans, cat si pentru promotii cu acoperire nationala.

Obiecte tailor made
Dezvoltam produse cu design unic, personalizate in intregime, de la forma, dimensiune si culoare, pana la alegerea celui mai potrivit material: cauciuc, metal, ABS, textile, plastic, pvc, lemn, asigurand toate etapele necesare finalizarii proiectului.

Design ecologic
Promovam tehnologiile sustenabile, materialele biodegradabile si reciclabile cum ar fi: bumbac organic, bambus, PLA, derivate din PET-uri reciclate, polipropilena, materiale 100% naturale.

BRANDING
Propunem simulari de personalizare a obiectelor in variante grafice 2D si 3D.
In functie de textura si culoarea materialul din care este realizat obiectul, alegem metoda optima de personalizare care se executa la ateliere specializate: serigrafie, tampografie, broderie, timbru sec, gravura mecanica, gravura laser, tipar offset si digital.

MOSTRE
Asiguram mostre de produs cu sau fara personalizare, in functie de etapa in care se afla proiectul, precum si esantioane de materiale, finisaje si mock-up-uri pentru ambalaje si alte produse tiparite.

LOGISTICA
Efectuam livrarile in lot integral sau in transe, in Bucuresti sau in alte destinatii interne sau externe.

PACKAGING SI ACCESORII
Concepem si producem ambalaje si accesorii de tip "gift tag" adaptate fiecarui obiect, din materiale clasice si inedite: carton, material textil, piele, pvc, PP, metal.

CATALOAGE
Oferim gratuit editii anuale in format tiparit sau electronic, precum si editii de sezon sau brosuri pentru serii limitate.